Suveõhtuid valgustab taas Jaan Tätte „Latern“

18.05.2018

Jaan Tätte “Laterna” eelmise suve kümme etendust läksid kui lennates. Kõikjale aga ei jõudnud ja seetõttu süttib „Latern“ sel suvel veel viiel korral, et näidata end neile, kes veel näinud pole, samuti neile, kel tahtmine toredat elamust taas kogeda. Etendused toimuvad Viimsi Vabaõhumuuseumis, Lohusalu sadamas ja Kabli Aidas. Need on kaunid kohad, mida tasub külastada igal juhul.

 

Ootame teid ja teie sõpru!

 

Etendused:

 

10.07 KELL 20.00   VIIMSI VABAÕHUMUUSEUM

11.07 KELL 20.00   VIIMSI VABAÕHUMUUSEUM

15.07 KELL 20.00   KABLI PÄIKESELOOJANGU FESTIVALIL  KABLI AIDAS

07.08 KELL 20.00   LOHUSALU SADAMAS

08.08 KELL 20.00   LOHUSALU SADAMAS

 

Jaan Tätte näidend „Latern” räägib armastuse ootusest ning otsingust, lootusest isiklikule õnnele, inimlikest väärtustest ja hoiakutest. Kõik need inimesele üliolulised teemad on käsitletud mõnusa ja muheda huumoriga.
Lugu on tütarlapsest, kes elab väikesel saarel ning süütab õhtuti mere ääres laterna, lootuses leida tõeline armastus. Hoolimata papa abist otsingutel mööda rannikut ja mamma tarkuseteradest tundub siiski, et armastus jääb tulemata. Ühel õhtul toob papa koju tünni, mille seest kostab kopsimist… Sellest kopsimisest hargnevad edasised sündmused.

 

 Autor: Jaan Tätte

Lavastaja: Eva Kalbus
Osades: Andrus Eelmäe, Merle Talvik, Ingrid Noodla, Germo Toonikus, Miika Pihlak.
Kunstnikud: Kaia Tungal, Kamilla Kase

 

Piletid Piletilevis ja kohapeal. Etenduse korraldaja on MTÜ Liigub ja Loob.